×

Huomio

Sivustoa ei ole optimoitu vanhentuneelle selaimellesi.

Explorer Päivitä Internet Explorer selaimesi uusimpaan versioon tästä.

Tai kokeile näitä ilmaisia selaimia:

Chrome Google Chrome

Firefox Mozilla Firefox

Courageous
printing

Yritys

Toiminta

GrandPartner Oy on valtakunnallisesti toimiva suurten kuvapintojen tuotantotulostukseen erikoistunut yritys. Yritys aloitti toimintansa vuonna 2010 nimellä BrandPartner Oy. Toiminnan suuntauduttua vahvasti suurkokotulostamiseen muodostui uusi nimi GrandPartner Oy, mikä virallistettiin yrityksen nimeksi syksyllä 2013. Tehokkaat ja uudet tuotantokoneet varmistavat  tuotteidemme laadukkuuden, valmistuksen kustannustehokkuuden sekä toimitusvarmuuden.

Kumppanit

Toimimme yhteistyössä mainostoimistojen sekä suoraan asiakkaiden omien markkinointiosastojen kanssa. Olemme päättäneet jättää aineiston suunnittelun alan ammattilaisille ja keskittyä itse viemään tehokas ja laadukas tulostustuotanto huippuunsa. Tarvitessasi aineiston suunnittelua, autamme sinua mielellämme yhdessä kumppaneittemme kanssa. Yhtenä tärkeänä toimintamme osa-alueena teemme tulostusta myös alihankintana muille graafisen tuotannon toimijoille.

Tuotanto

Tulostimemme ja jälkikäsittelymme muodostavat erittäin tehokkaan kokonaisuuden mainosmateriaalien tulostamiseen. Suurkokotulostimemme ovat uusinta teknologiaa ja pystyvät suurten pintojen lisäksi erityisen tarkkaan tulostusjälkeen. Olemme halunneet saada sekä tehoa tuotantonopeuteen että hyvää laatua, jotta voimme palvella menestyksekkäästi isoissa vaativissa tulostusprojekteissa.

Jälkikäsittely on olennainen osa hyvää lopputulosta laadukkaan tulostuksen lisäksi. Jälkikäsittelylaitteemme ovat moderneja ja varmistavat tasaisen laadun lisäksi tehokkaan työnkulun. Jälkikäsittelymme mahdollistaa tulosteen muotoonleikkauksen, laminoinnin sekä huolitellun ompelun. Eri materiaalit ja käyttötarkoitukset vaativat myös sopivan kiinnitysmenetelmän huomioimisen. Tätä varten ompelemme tai kuumasaumaamme kujat sekä asennamme purjerenkaat, silikooni keder -nauhat sekä velcroteipit.

Jätä soittopyyntö

×

Tilaa uutiskirje

* vaaditut kentät
×