×

Huomio

Sivustoa ei ole optimoitu vanhentuneelle selaimellesi.

Explorer Päivitä Internet Explorer selaimesi uusimpaan versioon tästä.

Tai kokeile näitä ilmaisia selaimia:

Chrome Google Chrome

Firefox Mozilla Firefox

Courageous
printing

GrandPartner investoi Agfan suurkokotulostimiin

GrandPartner on ostanut Agfa Graphicsilta kaksi uutta tuotantotulostinta, digitaalisen tekstiilitulostin Ardeco 3312:n sekä tasotulostin Jeti 3020 Titanin. Investoinnit ovat merkittäviä niin GrandPartnerille, Agfa Graphicsille kuin Suomen suurkokotulostemarkkinoillekin. Kumpaakaan tuotantotulostinta ei ole ollut aiemmin Suomessa ja Ardeco tekstiilitulostimen asennus Kuopioon on myös ensimmäinen maailmassa.

Kesäkuussa 2013 julkaistu rullalta rullalle tulostava digitaalinen tekstiilitulostin Ardeco tulostaa jopa 3,2 metrin levyistä mainosmateriaalia 130 m² tunnissa. Se on tarkoitettu jatkuvaan raskaaseen tuotantoon ja soveltuu korkean laadun tekstiilitulostamiseen vaativissa sisä- ja ulkomainonnan ratkaisuissa.

Jeti 3020 Titan -tasotulostimen yli 220 m² tunnissa maksimituotantonopeus sekä 3 metrinen saumaton tulostusleveys mahdollistavat yhä tehokkaamman tuotannon sekä laajemman tuotesortimentin, sillä rullalta rullalle tulostamisen lisäksi Titanilla on mahdollista tulostaa laajalle valikoimalle erilaisia levypintoja kuten esimerkiksi alumiinikomposiitti-, akryyli-, kapa- ja vaahto pvc -levyille.


Takaisin edelliselle sivulle

Jätä soittopyyntö

×

Tilaa uutiskirje

* vaaditut kentät
×