×

Huomio

Sivustoa ei ole optimoitu vanhentuneelle selaimellesi.

Explorer Päivitä Internet Explorer selaimesi uusimpaan versioon tästä.

Tai kokeile näitä ilmaisia selaimia:

Chrome Google Chrome

Firefox Mozilla Firefox

Courageous
interior

Sisustus

Luomme tunnelmaa

Intohimomme on valmistaa sisustuksellisia kokonaisuuksia, joilla vaikutetaan sisätilojen tunnelmaan. Muotoiltuja puumateriaaleja, uniikkeja tapetteja, valokuvaseiniä, tauluja ja tekstiilejä hyödyntäen valkoinen tyhjä tila muuttuu upeaksi toimitilaksi, hotellihuoneeksi, myymäläksi, ravintolaksi tai toimipisteesi odotustilaksi.

Muotoillut puuelementit, pintakäsittelyllä tai ilman, tuovat näyttävyyttä tiloihisi. Tulostamalla halutun aiheen tapetille saadaan puolestaan mielenkiintoisia yksilöllisiä seinäpintoja. Kuvalaatoista on mahdollista muodostaa kokonaisia kuvaseiniä, mikä tuo esimerkiksi järvimaiseman sisätilaan. Näkymä on kuin ikkunasta ulos katsoessa. Tulostetut tekstiilipinnat täydentävät kokonaisutta verhoilemalla seiniä, häivyttämällä ikkunasta avautuvaa näkymää tai toimimalla tilanjakajina.

Mahdollisuuksia on lähes rajattomasti eri materiaaleja ja tyylejä hyödyntäen. Voit käyttää apunasi sisustusarkkitehtiämme tai luottaa omaan suunnittelijaasi ja jättää vain valmistuksen osuuden käsiimme.

Kysy lisätietoja »

Jätä soittopyyntö

×

Tilaa uutiskirje

* vaaditut kentät
×
instagram facebook linkedin youtube