×

Huomio

Sivustoa ei ole optimoitu vanhentuneelle selaimellesi.

Explorer Päivitä Internet Explorer selaimesi uusimpaan versioon tästä.

Tai kokeile näitä ilmaisia selaimia:

Chrome Google Chrome

Firefox Mozilla Firefox

Courageous
printing

Matkus Shopping Center

”Me Matkuksessa arvostamme kovasti joustavuutta ja kykyä asettua asiakkaan saappaisiin, toisin sanoen sitä, että asioita tarkastellaan kumppanuuden näkökulmasta. Kuinka voimme tehdä jonkun asian paremmin, jouhevammin, näkyvämmin ja kustannustehokkaammin. GrandPartnerin henkilökunta on aina palvelualtista ja ennen kaikkea joustavaa. Nopeat toimitusajat ja myös joskus pikahälytyksellä tehdyt asennukset takaavat sen, että kauppakeskuksemme ilme on aina ajan tasalla ja tuore.”

Minna Karppinen
Markkinointijohtaja
Matkus Shopping Center
IKEA Centres Nordic

GrandPartner on toimittanut Matkus Shopping Centerin avaamisesta lähtien kaikki kauppakeskuksen omat sisätilojen tulosteet sekä liput lipputankoihin. Sisäänkäyntien oviin on tulostettu ajankohtaisten teemojen mukaiset tarratulosteet sekä pysyvät opasteet. Tarra- ja tekstiilitulosteilla on luotu lisäksi ilmettä kauppakeskuksen sisälle liiketilojen ikkunoihin ja sisäänkäynteihin. Katosta laskeutuvat kangasroikot ovat täydentäneet kampanjoita. Myös lattiapinnoille on valmistettu lattiatarroja erilaisiin opaste- ja kampanjatarkoituksiin. Olemme valmistaneet suurten pintojen lisäksi Matkuksen erikokoiset julisteet, kortit, kilpailukupongit ja muut painotuotteet.

Matkus Shopping Center on IKEA Centresin omistama vuonna 2012 avattu kauppakeskus Kuopiossa. Yritys omistaa, johtaa ja kehittää kauppapaikkoja IKEA-tavaratalojen yhteyteen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Matkus WiFi mainostekstiili, Matkus Shopping Center. Valomainosjuliste, mainosstandi ja korttitulosteet, Matkus Shopping Center. Levytulosteet, Matkus Shopping Center. Mainoskankaat, pylväsbanderollit, julisteet ja sisäänkäyntiovien tarratulosteet, Matkus Shopping Center. Pylväsbanderollit ja julisteet, Matkus Shopping Center. Lavanreunustulosteet, Matkus Shopping Center. Mainoskangas ja tarratulosteyhdistelmä, Matkus Shopping Center. Sisäänkäyntiovien tarratulosteet, Matkus Shopping Center.

Takaisin edelliselle sivulle

Jätä soittopyyntö

×

Tilaa uutiskirje

* vaaditut kentät
×