×

Huomio

Sivustoa ei ole optimoitu vanhentuneelle selaimellesi.

Explorer Päivitä Internet Explorer selaimesi uusimpaan versioon tästä.

Tai kokeile näitä ilmaisia selaimia:

Chrome Google Chrome

Firefox Mozilla Firefox

Courageous
interior

Matkuksen Joulumaa

Vastasimme Kauppakeskus Matkukseen avatun Joulumaan kokonaisprojektista suunnittelua, valmistamista ja rakentamista myöten. Lähtökohtana Joulumaa -projektille oli asiakkaan toive talvisesta polusta, joka sijaitsee kauppakeskuksen liiketilassa. Merkittävän suunnittelutyön ohella isossa roolissa oli Joulumaan rakenteiden ja pintojen valmistaminen ja pystyttäminen kauppakeskuksen liiketilaan. Loppusilauksena kokonaisuuteen tuotiin myös ääni- ja valotehosteita viimeistelemään kokemusta.

Joulumaa on koko perheen talvisessa maisemassa kuljettava polku, joka johdattaa kulkijan lopulta joulupukin haarakonttorille takkatulen lämpöön. Kauppakeskus Matkuksessa sijaitseva Joulumaa on avoinna joulukaudella.

Kauppakeskus Matkus on Ingka Centresin omistama vuonna 2012 avattu kauppakeskus Kuopiossa. Ingka Centres on yksi Ingka Groupin kolmesta liiketoimintaosa-alueesta: IKEA Retail, joka vastaa 367 IKEA-myymälästä; Ingka Investments, joka sijoittaa strategisiin liiketoimintoihin vähittäiskaupan ulkopuolella; sekä Ingka Centres, joka omistaa 45 kauppakeskusta Kiinassa, Euroopassa ja Venäjällä.

Kysy lisätietoja »

Matkuksen Joulumaa Matkuksen Joulumaa Matkuksen Joulumaa Matkuksen Joulumaa


Takaisin edelliselle sivulle

Jätä soittopyyntö

×

Tilaa uutiskirje

* vaaditut kentät
×
instagram facebook linkedin youtube