×

Huomio

Sivustoa ei ole optimoitu vanhentuneelle selaimellesi.

Explorer Päivitä Internet Explorer selaimesi uusimpaan versioon tästä.

Tai kokeile näitä ilmaisia selaimia:

Chrome Google Chrome

Firefox Mozilla Firefox

Courageous
printing

Mainosta.com

"Arvostan yhteistyössämme sitä, että aikataulut ovat pitäneet ja voin luottaa asioiden hoitumiseen. GrandPartnerin toimintamalli ja se, miten he hallitsevat kokonaisuuksia ja kehittävät kumppanuutta, on helpottanut minua suuresti ja keventänyt omaa työtämme. Olen yhteistyöhön erittäin tyytyväinen."

Jali Tuhkunen
Toimitusjohtaja
Mainosta.com
Jet-Lane Finland Oy

GrandPartner on valmistanut Mainosta.comin kansallisille ja kansainvälisille yrityksille ja brandeille myymät pylväsmainostaulut. Pylvästaulukampanjat ovat useimmiten valtakunnallisia, mikä tarkoittaa suurten määrien yhtäaikaista valmistamista ja jakelua ympäri maan. Tehokas tuotantokoneisto ja jälkikäsittely takaavat sen, että suurten määrien tekeminen nopealla aikataululla onnistuu.

Mainosta.com on valtakunnallinen pylvästaulumainospaikkojen myyjä. Kymmenillä eri paikkakunnilla vilkkaiden liikenneväylien varsilla sijaitsevat pylvästaulupaikat toimivat kanavana niin tapahtumamarkkinointiin, opastukseen, tarjousmainontaan kuin imagomarkkinointiinkin.

Opastavat pylvästaulut, XXL. Veripalvelun valtakunnallinen pylvästaulukampanja. Opastavat pylvästaulut, Trube. Valtakunnallinen tiekirkot.fi pylvästaulukampanja.

Takaisin edelliselle sivulle

Jätä soittopyyntö

×

Tilaa uutiskirje

* vaaditut kentät
×