×

Huomio

Sivustoa ei ole optimoitu vanhentuneelle selaimellesi.

Explorer Päivitä Internet Explorer selaimesi uusimpaan versioon tästä.

Tai kokeile näitä ilmaisia selaimia:

Chrome Google Chrome

Firefox Mozilla Firefox

Courageous
printing

Fantasia Works

"GrandPartner huolehtii toimituksen sujuvuudesta ja pakkauksesta erityisen hyvin. Tämä helpottaa myös omaa kokonaistoimitustamme asiakkaillemme, koska toimitusajat ovat joskus lyhyitä."

Jere Ruotsalainen
Luova johtaja
Fantasia Works Oy
Lappset Group

Olemme valmistaneet erilaiset levy-, tapetti-, tarra- ja tekstiilitulosteet Fantasia Worksille ulkomaille SuperPark, Pipsa Possu ja Angry Birds puistoihin sekä kotimaassa Duudsonit Activity Park, Angry Birds, SuperPark sekä Särkänniemen Koiramäki puistoihin.

Fantasia Worksin erikoisalaa ovat muun muassa teemoitetut leikkivälineet, toiminnalliset aktiviteettipuistopelit ja lavasteet. Yrityksellä on vahvaa osaamista myös toiminnallisten tiedekeskusten ja museoiden suunnittelusta. Fantasia Works on osa Lappset -konsernia kuuluen sen Lappset Creative yksikköön.

Lappset Group Oy on Euroopan johtavia leikki- ja liikuntapaikkavälineiden sekä teemoitettujen aktiviteettipuistojen valmistajia. Lappset Creative suunnittelee, toimittaa ja asentaa teemoitettuja aktiviteettipuistoja monien kansainvälisesti merkittävien lastenbrändien kanssa.

SuperPark, Hong Kong. SuperPark, Tampere. SuperPark, Hong Kong. SuperPark, Vantaa. SuperPark, Vantaa. Peppa Pig World of Play, Shanghai, Dallas ja Michigan. Leikkiasema, ITIS, Helsinki. SuperPark, Tampere. Angry Birds Activity Park, Vuokatti. Duudsonit Activity Park, Seinäjoki. Koiramäki, Särkänniemi. Duudsonit Activity Park, Seinäjoki.

Takaisin edelliselle sivulle

Jätä soittopyyntö

×

Tilaa uutiskirje

* vaaditut kentät
×
instagram facebook linkedin youtube