×

Huomio

Sivustoa ei ole optimoitu vanhentuneelle selaimellesi.

Explorer Päivitä Internet Explorer selaimesi uusimpaan versioon tästä.

Tai kokeile näitä ilmaisia selaimia:

Chrome Google Chrome

Firefox Mozilla Firefox

Courageous
printing

Fantasia Works

"GrandPartner huolehtii toimituksen sujuvuudesta ja pakkauksesta erityisen hyvin. Tämä helpottaa myös omaa kokonaistoimitustamme asiakkaillemme, koska toimitusajat ovat joskus lyhyitä."

Jere Ruotsalainen
Toimitusjohtaja
Fantasia Works Oy

Fantasia Works Oy:n tulostustilaukset ovat yksilöllisiä ratkaisuja eri kohteisiin. GrandPartner on valmistanut erilaiset levy-, tapetti-, tarra- ja tekstiilitulosteet Fantasia Worksille muun muassa Duudsonit Activity Parkiin Seinäjoelle, SuperPark Vantaalle, SuperPark Ouluun, Angry Birds Activity Park Vuokattiin sekä Särkänniemen Koiramäki puistoon.

Fantasia Works Oy on Suomen suurin teemarakentaja. Yritys suunnittelee ja rakentaa elämyksellisiä tiloja teemapuistoihin, huvipuistoihin, museoihin, messuille sekä ravintoloihin.

Tulostetun taustamaiseman edessä olevat koivut on suoratulostettu muotoonleikatulle vanerille, Duudsonit Activity Park Flipperin hahmot on tulostettu tarralle ja muotoonleikattu. Taustalla oleva lato on suoratulostettu koivuvanerille, Duudsonit Activity Park Duudsonit hahmotulosteet ja vanerille suoratulostetut hirsiseinät, Duudsonit Activity Park Suoratulostus koivuvanerille, Duudsonit Activity Park Kirjankansi- ja logotaulutulosteet, Särkänniemen Elämyspuiston Koiramäki. Kirjankansitulosteet, Särkänniemen Elämyspuiston Koiramäki. New York aiheiset kangastulosteet, Technopolis Kuopio. New York aiheiset kangastulosteet, Technopolis Kuopio.

Takaisin edelliselle sivulle

Jätä soittopyyntö

×

Tilaa uutiskirje

* vaaditut kentät
×